Mfokus

Om Sara Hellberg & Mfokus

sarahellberg_affarscoachJag som driver Mfokus heter Sara Hellberg och är utbildad projektledare och coach, två professioner som handlar om att just ha möjligheterna i fokus.  I projekt jobbar vi för att nå uppsatta mål och genom det skapa möjligheter till utveckling för individer, företag och organisationer. Även i coaching har vi fokus på möjligheter, utveckling och mål.

“Mfokus står för möjligheter i fokus!”

Att få arbeta med utveckling hos mig själv, andra personer och företag är det jag brinner allra mest för. Innan jag började studera till projektledare så arbetade jag inom rese – och turistnäringen på olika sätt. Det är en näring som ligger mig varmt om hjärtat och som jag är väldigt glad att jag även nu kan arbeta med genom projekt och affärsutvecklingsprogram. Jag brinner även lite extra för de mindre företagens utveckling, men därmed utesluter jag givetvis inte de större! Jag är en engagerad person som älskar utmaningar och möjligheter till utveckling!

Mfokus

Mfokus har sin bas i Gävle och uppdragsområde är främst Uppsala, Stockholm och Gävle. Bolaget grundades 2007 och ombildades till Aktiebolag 2010. 2018 bestämde jag mig för att avsluta mitt AB då jag till 100% är och har varit anställd under de senaste åren. Men jag finns ändå tillgänglig för uppdrag och anställningar framöver och låter därför hemsidan finnas kvar.

Utbildningar

Affärscoach  Solidcoaching  2013-02 – 2013-09
Utbildningen är ackrediterad av ICF (International Coach Federation) och EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Här var fokus på att lära sig att coacha individer och grupper utifrån ett affärsperspektiv.
Livscoach Livscoachakademin 2008-10 – 2009-05
En coachutbildning med fokus på verktyg för att arbeta med personlig utveckling, Utbildningen följer normerna enligt ICF (International Coach Federation). Utbildningen var varierad med föreläsningar, praktiska övningar och hemuppgifter.
 Projektledare  Idékraft  2005-01 – 2006-10 (80p)
En tvåårig heltidsutbildning till projektledare. Bred utbildning med ledarskap och kommunikation i fokus. Idékraft är en Kvalificerad Yrkesutbildning(det som numera är yrkeshögskola) med ungefär halva studietiden lagd på Lärande i Arbete (LIA), där vi genomförde olika projekt.

Övriga utbildningar och kurser

Rätt Fokus, Styrelseutbildning hos Styrelseakademin 2019 OPERA, mötes – och processverktyg, 2013 Kurbits affärsutveckling, processledarutbildning, 2012 Resan, The Journey,  steg 1-2, 2010
 

Projektledare
projektledare

När du vill ha en målinriktad projektledare som fokuserar på att nå resultat och se möjligheter.
Läs mer

Affärsutveckling
affarscoaching_sarahellberg

När du vill ha en resultatorienterad affärsutvecklare som ser ert företags unika möjligheter till framgång.
Läs mer

Affärscoaching
Affärscoaching

När du behöver en affärscoach som fokuserar på individers och företags möjligheter att utvecklas.
Läs mer

Kontakt
sarahellberg

Sara Hellberg
0733-86 56 21
sara@mfokus.se